Oplev "world class" golfbaner

Orlando området tiltrækker golfspillere fra hele verden. Vores hus ligger kun 800 m fra den berømte Orange Lake Golf Club, hvor der er adgang for alle - også begyndere

Spil på stjernernes golfbaner

Spil golf i Orlando, der er udfordringer for alle. Både de meget øvede og også hvis man er helt ny med køller - og på de fleste golfbaner kan man låne udstyr så man ikke behøver at slæbe køllerne med hjemmefra.

Desuden er golfudstyr billigt i Orlando. Og der er god grund til at købe et par ekstra køller inden man igen vender næsen mod Europa.

Golfbanerne er helt enestående i Florida, med fantastiske drive ranges og greens - alle der har prøvet at spille her kommer igen.

Med kun 800 meter til Orange Lake Resort Golf Club med 4 golfbaner og bl.a den berømte Legends bane er vores hus det perfekte udgangspunkt for en fantastisk golfferie. Orange Lake resort tilbyder endvidere rigtige lækre træningsfaciliteter.  http://www.orangelake.com/tour_our_resort/orange_lake_golf.html

Golfers Orlando guide:
http://orlando.golfersguide.com/

Mere end 1250 golfbaner i Florida.
http://orlando.golfersguidetravel.com/orlando-golf-courses.html

En af de øvrige rigtige spændende golfbaner i nærheden - ca 5 km
http://www.highlandsreserve-golf.com/golf/proto/highlandsreserve-golf

Og en bane for de mindre øvede
http://www.thegolfcourses.net/golfcourses/FL/289.htm

Golf er for alle i Orlando. 
Nyeste kommentarer

15.05 | 07:19

Hej Jan

Huset er ledigt fra den 2. okt. Kan jeg få dig til at sende en mail på hmkh65@gmail.com - så sender jeg en pris og mere info.

Mvh. Helen

...
14.05 | 22:42

Hejsa
Vil lige høre om huset er ledig 1 oktober til 12 oktober og totalpris

mvh.

Jan Benzon

...
04.04 | 19:01

Kære ferieboligejer

Husk at opret Jeres fine ejendom på http://www.
ferieboligsiden.dk - helt gratis.

...
27.03 | 08:22

Mange tak for lån af jeres skønne hus. Vi havde et fantastisk ophold og alt fungerede rigtig fint. Vi kunne sagentes finde på at komme tilbage en anden gang.

...