Anmeldelser/Reviews

Læs vore lejeres anmeldelser af huset

Alt vi havde brug for!
Hej Helen Og godt nytår til dig og din familie!
Vi havde en rigtig dejlig ferie i jeres hus. Det var bare så dejligt med parkering lige ved døren og et rigtig pænt og velholdt resort. Huset levede bestemt også op til vores forventninger og der var alt hvad vi havde brug for.
Vi kan bestemt anbefale huset til andre😉og skal vi derover igen, kunne vi godt finde på, at vælge jeres hus igen.

Mvh Heidi  (ophold i huset i december 2016)

Amazing

This house is amazing. It has everything and just perfect for our family. The lake, the pool, the clubhouse area and the actual location - perfect. We spent 9 days in the house and didn't want to go home.
 
Mette Bowyer , opholdt sig her: Apr 03, 2016

Superferie i 3 uger

Huset har de ting det skal hà og selvfølgelig :-) 3 toiletter ( de 2 med bad) man er vel i USA. Det ligger godt i resortet - kun ca et minuts gang fra de fælles pools. Resortet er roligt og den højeste støj vi hørte var aftenfyrværkeriet fra EPCOT (Disney park)
Resortet ligger tæt på alle Disney parkerne, Sea World, Discovery Cove osv osv.. Derforuden masser af spisesteder få minutter derfra. Vi - 2 voksne og 2 børn - havde 3 dejlige uger.
 

-   Torkild larsen   , opholdt sig her: Apr 14, 2016 Super hus

Vi har haft 14 fantastiske dage i jeres hus .vi ankom til et dejlig rengjort hus med alle fasaliteter .tæt på resortes fælles ting så som lækker pool område og fitness center 
Det ligger centralt til Disney og universal Kennedy spacecenter og i et skønt natur område 
Vi var ude at køre monster truck i sumpen hvor vi så alligator og kunne plukke appelsiner
 
Per grøn madsen , opholdt sig her: Feb 29, 2016


Super ferie, super hus og super resort

Vi var så heldige at leje dette skønne hus i en uge i december. Huset er bare super dejligt, med en fantastisk beliggenhed i det super skønne Encantada resort, tæt på alt. Vi var både i Universal og i Disney i 3 dage, og efter lange dage i parkerne var det bare skønt at komme hjem til Hohlmann's hus, hoppe i poolen og bare slappe af og efterfølgende godt trætte få en god nattesøvn i de store komfortable senge. Vi kan kun give huset og resortet vores allerbedste anbefalinger. Vi har allerede bestilt endnu en tur til Florida, hvor vi glæder os til igen at skulle bo i huset.
-   Line   , opholdt sig her: Dec 07, 2015

Fantastisk sted

Efter en uge i Fort Lauderdale, ankom vi til 9 dages ophold ved Orlando.
Det var nogle fantastiske dage i Hohlmann's hus, der ikke kan ligge bedre i forhold til alt det, man vil se i og omkring Orlando. Vi var hele familien med børn og børnebørn 6 voksne og 2 børn og det fungerede helt fint. 
Alle ejendomsmæglere har tre krav til huse, beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. Dette hus opfyldte alle tre krav ;o)
Tak for lån, vi kommer gerne tilbage og vil anbefale det til andre.
 
Bent Jørgensen , Stayed here: Oct 11, 2015


Fantastisk hus, i vidunderligt resort

Vores familie på 2 voksne og 3 børn, har nydt er rigtig dejlig ferie i Encantada resort i familien Hohlmann´s hus.
Det er det dejligste sted, et hus med alt man har brug for, ligger meget tæt på fællespoolen, og med udsigt over søen.
Resortet ligger virkelig centralt til rigtig mange forlystelser, aktivteter, shopping og spisesteder.
Vi kommer meget gerne igen, og vil helt klart anbefale Huset til andre som planlægger en tur til Orlando.
 
Fam. Guldborg , Stayed here: Oct 05, 2015


Fantastisk flott opphold

Fantastisk koselig og flott hus med super belligenhet. Ikke langt unna de store atraksjonene i Orlando. Mange koselige spisesteder i nærheten.
Koselig å komme til pent dekket spisebord!!! 
Vi sa bare WOW WOW da vi kom inn. Hadde med to tenåringsbarn som begge satte pris på å ha eget rom og bad. Deilig med vaskemaskin/tørketrommel. Absolut det beste bosted vi hadde under vår Floridareise.
Håper å komme tilbake hit en annen gang. Supert alternativ til hotel uten at det koster mer.
 
Anne , Stayed here: Jun 19, 2015


Rigtig dejligt hus med fantastisk beliggenhed og resortet er perfekt

Vi har haft den mest fantastiske ferie i Orlando fra 28 feb. til 17 marts i dette dejlige hus med fantastisk beliggenhed og udsigt til den skønneste sø. Vi var 6 voksne og 1 lille baby og der var masser af plads i huset. Resortet er utrolig lækkert med dejlige poolområder og vejret var helt i top med 28-30 grader. Ligger tæt på mange spændende seværdigheder og er helt sikkert et sted vi vil besøge igen :o)
 
Sanne , Stayed here: Feb 28, 2015

FANTASTISK SKØNT HUS

Vi er netop kommet hjem fra en fantastisk golfferie. Rammen om ferien var Helens hus i Kissimmee, som bare ligger tæt på alt det sjove og spændende og på en række fantastiske golfbaner, herunder Orange lake som bestemt kan anbefales. Husets ligger lige ned til søen og i fin afstand til klubhuset og poolområdet. Da vi ankom var huset super rent og vi følte os virkelig velkomne. I huset er der alt hvad man behøver, og man skal bare koncentrere sig om at holde ferie.

 

-  Jakob ,  opholdt sig her: Feb 09, 2015

PERFEKT FERIE I PERFEKTE OMGIVELSER

Netop hjemvendt efter den mest skønne og mest perfekte ferie i et super lækkert og velfungerende hus. Alt var i tip-top stand og super rent. Der manglede intet. Resortet, hvor huset ligger, er også helt i top med de skønne pools og et klubhus hvor man virkelig føler sig velkommen. Her var hjælp til seværdigheder og attraktioner, billetkøb til temaparkerne, små retter og god kaffe fra baren og skønne hjemmelavede amerikanske burgere fra grillen ude ved poolen. At ligge i husets egen opvarmede pool og kigge ud og søen var ren afslapning, som vi hurtigt kommer til at savne. Vi takker for en helt igennem vellykket ferie i jeres skønne hus. Vi kommer snart igen.

 

-  Karen,  opholdt sig her: Jan 25, 2015

SUPERSKØNT HUS

Min familie og jeg (mand, 2 børn 12 og 15 år) havde 10 fantastiske dage i dette skønne ferieresort. Stort lækkert hus med masser af plads. Det bedste var næsten, at de pools, der var tilknyttet resortet var opvarmet til 30 grader, vildt fedt :-). Det er deres

vintersæson, så vi havde enkelte dage, hvor det ikke havde været muligt at bade, hvis de ikke havde været så varme. Ellers var vejret med os de fleste dage med ca. 20 grader og sol. Der var mulighed for at benytte resortes fitness-rum, små-aktiviteter for børn mm. Huset ligger godt i forhold til alle forlystelsesparkerne og spacecenter.

 

  Helle og Søren,  opholdt sig her: Feb 01, 2015

RIGTIG LÆKKERT HUS DER LEVER OP TIL BESKRIVELSEN

Et super lækkert hus. Det fremstår nyt og lækkert det hele, med alle de faciliteter der skal til for at gøre det til en dejlig og bekvem ferie. Når man ankommer er der gjort klar og både wi-fi og AC er klar til brug når man ankommer. Det har været en fornøjelse at leje dette hus, og værterne har været nemme at kommunikere med. 
Encantada resort fremstår lækkert, pænt og rent. Lækre faciliteter med fantastiske pools til både børn og voksne. Clubhus der byder på lidt mad, rene håndklæder til poolen og Starbucks kaffe. Det er ikke sidste gang vi lejer dette hus.
 
Rikke ,   opholdt sig her: Jan 10, 2015


HOUSE WITH PRIVATE POOL AND LOTS OF SPACE. 

This house has it all. Lots of space, nice kitchen facilities and a private pool. What else can you ask for. Great location near all the famous attractions in Orlando. We visited Universal Studios, Shopping Outlets and went on a airboat ride. Also the house is located nicely if you wish to visit Sarasota, Cape Canaveral or Tampa area. Can highly recommend.
 
-  Morten,  opholdt sig her: Dec 30, 2014

FANTASTISK START, PÅ EN FANTASTISK FERIE. 

Kunne ikke have fået en bedre start på ferien, end i dette store skønne hus, vi var 4 voksne og 2 børn på 2 og 5år. Vi blev mødt af et hus der osede af hygge. Der var kræset for alt ned i mindste detalje, så smukt, og alt var gjort klart. Tændt lys i stuen og på værelserne, dækket bord, gjort klar til kaffe, håndklæder formet som svaner på sengene, vi følte os alle utrolig velkommen. Det kunne kun blive godt dette ophold. Både børn og voksne nød at have så meget plads omkring sig. Vores børn fandt deres helt eget hygge spot. For enden af trappen, som i øvrigt var beklædt med det blødeste tæppe, var der et lille vindue, som de elskede at sidde ved og kigge ud på søen og springvandet. Vi nød rigtig meget at have vores egen opvarmet pool til de små, og hvis vi ville have mere plads at svømme i, benyttede vi fællesområdet på resortet, hvor man kunne nyde musikken og få noget at drikke. Det var meget børnevenligt og stedet havde også skøn legeplads. Dette sted indbyder til afslapning, og hygge og vi sugede alt til os og nød den smukke udsigt fra sofaen ud over søen, efter dagens oplevelser. Huset ligger utroligt godt, også hvis man har planlagt at besøge de populære attraktioner. Vi besøgte selv Disneyworld, Seaworld, Kennedy spacecenter og fandt frem til en appelsin plantage "Showcase of citrus", ca. 10 min i bil fra huset. Utrolig oplevelse, plukkede vores egne appelsiner og kørte i en speciel bygget monster truck i sumpen. Inden vi bookede huset, kom vi i kontakt med ejeren af huset pr. telefon. Utrolige hjælpsomme og det gjorde at vi følte os trygge og klædt godt på til ferien. Så hvis i har brug for en ferie med mulighed for oplevelse, hygge og rolige omgivelser for både voksne og børn, så anbefale vi at i booker dette hus.
 
-  Lisbeth ,  opholdt sig her: Nov 19, 2014Super Feriendomizil in Orlando

19.01.2015

von J.Hofmann aus Berlin
 • 5,0

   
 • 5

   
 • 5

   
 • 5

   
 • 5

 • Reisezeitraum: Juli 2014
 • Verreist als: Familie

Das sehr gepflegte und saubere Feriendomizil liegt direkt an einem See, es ist ruhig, aber trotzdem nur einige Minuten von den Vergnügungsparks entfernt.

Der private Pool auf der Terrasse ist bestens geeignet auch für Kinder, das Clubhaus mit weiteren Pools ist nur wenige Schritte entfernt.

Das Haus ist der perfekte Ort für einen entspannten Urlaub und den Besuch der zahlreichen Parks in Orlando.

Die reibungslose Abwicklung von Buchung, Zahlung, Checkin und Checkout, sowie der stets nette Kontakt trüben die Urlaubsfreude in keiner Weise.

Wir waren schon mehrfach dort und würden jederzeit wieder hinfahren.

wunderschönes Haus in ruhiger, gepflegter Anlage

Jörg W. schreibt...

 
Das Haus liegt im Encantada-Resort, einer sehr gepflegten und ruhigen, abgeschlossenen Wohnanlage und ca. 150m von der Poolanlage entfernt, direkt am See. Sowohl die Einrichtung als auch Ausstattung war wie beschrieben und beinhaltete alles, was das Urlauber-Herz begehrt. Für Familien mit kleinen Kindern ideal durch den mit Kindersicherungen geschützen, eigenen Pool und die geschmackvolle, kindgerechte Einrichtung der Schlafzimmer (wodurch wir jetzt auch stolzer Besitzer einer Mickey-Maus sind). Die gesamte Abwicklung erfolgte völlig problemfrei direkt mit der Eigentümerin - vielen Dank dafür Helen. Für uns durch seine Nähe zu den Disney und Universal-Parks ein idealer Ort, an dem man abends nach all dem Marketing auch mal seine Ruhe findet.

Helle fra Århus skrev den 23. februar 2014: Fantastisk hus.

Tusind tak for at vi måtte holde vores ferie i jeres fantastiske hus. Virkelig value for money og ekstremt komfortabelt. Vi nød poolen og solen på terrassen, grillede gode amerikanske bøffer og i det hele taget nød vi bare at leve the american way i et par uger. Husets beliggenhed er fantastisk stille og roligt med udsigten over søen, og alligevel kun 50 meter fra klubhuset, og så alligevel tæt på alting. Også dejligt at komme hjem til sit "eget" efter en lang dag med oplevelser. Vi er blevet vilde med Orlando området, og med jeres hus. Vi kommer snart igen. Hilsen Helle

 

Uovertruffen oplevelse - super lækkert hus

Anette V. Ipsen skrev... 23. marts 2013: Lige kommet hjem efter en fantastisk ferie, som bare blev endnu bedre end alle andre ferie vi har været på, bl.a. på grund af jeres dejlige hus. Både selve huset, poolen, udsigten over søen, og hele resortet er bare til meget mere end 5 stjerner. Beliggenheden er genial i forhold til ALT. Vi kan slet ikke vente til vi gen skal leje jeres hus og nyde varmen og solen i Florida.

Perfekt 

Bjørn Poulsen skrev.... 10. marts 2013: Hej. Vi er lige kommet hjem, efter 12 dage i jeres super lækre hus. Huset opfyldte alle vores forventninger, og især de to teanager drenge vi havde med, nød at de havde deres egen svimmingpool, og at de kunne spille ps3. Det var super nemt at finde huset, tog ca. 35 min. i bil fra lufthavnen og koder til port og hus virkede perfekt. Dejlige senge, pæne badeværelser, godt køkken, god beligenhed, bestemt noget vi kan anbefale.
Hilsen familien Villumsen og Poulsen

Schönes Haus in perfekter Lage.

Norman H. schreibt....12. Januar 2013:  Ein sehr schönes Haus mit perfekter Ausstattung, viel Platz und eigenem Pool, der sich auf Wunsch und gegen geringen Aufpreis beheizen lässt. Sehr nette Vermieter, die bei allen Fragen immer zur Verfügung standen. Lage des Hauses in unmittelbarer Nähe und kurzen Autofahrten zu allen bekannten Vergnügungsparks. In einer Stunde Fahrtzeit ist man auch direkt am Strand. Alle wichtigen Einkaufsmöglichkeiten wie Supermärkte sind schnell zu erreichen. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt.

Super Haus, super Anlage!

Jens H schreibt....24. Juni 2012: Wir verbrachten im Sommer eine Woche in dieser eunderbaren Anlage. Anlage und Haus sind sehr sauber und gepflegt, sodass man sich gleich heimisch fühlt. Die Anlage liegt sehr günstig, nur ca. 20 Minuten von den Diesney Parks entfernt, trotzdem sehr ruhig an einem See gelegen. In unmittelbarer Nähe gibt es Restaurants uns Supermärkte, die in wenigen Minuten erreicht werden können. Unser nächster Aufenthalt ist bereits geplant! Wir können Haus und Anlage nur sehr empfehlen.

Perfekter Kurzurlaub

Claudia H schreibt....23. April 2012: es hat alles einfach super geklappt. jederzeit gerne wieder. das haus war in einem top-zustand, alles sauber, sehr gepflegt und so vorhanden wie beschrieben, sogar ein bügelbrett und ein bügeleisen waren da. wir hatten genug platz für 5 personen, eine weitere wäre auch nicht aufgefallen. hatten ein kleines problem mit der toilettenspülung, wurde sofort behoben. ein idealer ausgangspunkt, um orlando kennenzulernen und sich trotzdem zu erholen.

Sehr schöner Aufenthalt

Marco Pikut schreibt... 03.10.2011: Wir (zwei Pärchen) waren im September 2011 in diesem sehr schönen Haus in Kissimmee. Das Haus befindet sich in einer Anlage (Encantada Resort). Zugang hierher haben nur die Mieter und die Gäste der Häuser! Der Eingang ist rund um die Uhr bewacht. Im Verwaltungsgebäude erhält man alle nötigen Infos über die Anlage und Umgebung. Personal stets sehr freundlich und hilfsbereit! Das Haus war sehr modern und komfortabel ausgestattet. Es fehlte an nichts. Wir haben es genossen, für ein paar Tage einfach mal "amerikanisch" zu leben. Grosser typischer Kühlschrank mit Eismaschine, Waschmaschine und Trockner so groß, dass man hätte Kleinkinder hätte waschen können und ein breiter u. überdimensionaler Herd ;-) Die Lage zu allen Freizeitparks ist ideal. Der Kontakt zum Vermieter war super! Alles sehr ausführlich beschrieben und freundlich, E-Mail Kontakt verlief reibungslos und sehr schnell!! Sehr empfehlenswert!!! Preisleistung stimmt auch!!

Great great house and perfect location

Marthe Johansen schreibt... 08.03.2011: we was there for a week. great place and a very good area. very close to the Disneyparks and also close to dining ang shopping. The owner are the best, the service was excellent and they are so helpful and friendly. I can recommend this house and this place to everyone who will have a great vacation in Orlando. We want to go back :) The place was clean an neet and had everything we needed. Recommended for: Families with Teenagers, Families with Young Children

DREAM LOCATION-DREAM HOUSE:

 "DREAM COMES TRUE"

Soencke Dittmer schreibt.... 27.10.2010: After we have made 14 days holiday in Florida, we had in mind of course also Orlando with all the attrractions and its parks. We are big Fans of private houses and have choosen with this lovely equipped house - to be honest - the 6 right numbers in a lottery. There is nothing to add.......It was more than a 5 star living during our 4 nights in Orlando Encantada Resort Kissimmee and everything was like described before by the very friendly and very personal contact with the danish owners. From begin on we have had the feeling that this was the right choice out of the high numbers of offers which reached us. We have not been dissappointed but it was the opposite because our expectations have been exeeded by far. The location could not be better!! Within 30 min. you are in Disney and or Universal and or Seaworld. A big ( the biggest) shopping mall is just 15 to 20 minutes away. Cape Caneveral you are reaching within an hour. The resort itself is very quiet and a nice place to relax after "hard" days in the parks with the kids. Me and my family can´t remember to have had a so nice and lovely equipped house which can be recommended without any remarks and without any complain. We wish the owners always luck and the right guests, who do have the right attitude and who will treat the house with its furniture and equipment like it would have been their own. We for ourselfs would choose again this location which could bot be better and hard to top in this fair and reasonable price range. All the best for the future from the DITTMERS located at the river Elbe / Northern Part

Besser geht fast nicht

Thomas Stief schreibt... 22.06.2010:  Ich buche eigentlich bei meinen häufigen USA-Reisen nichts im Voraus, sondern immer kurzfristig vor Ort, da ich nie genau weiß, wann wir wo sein werden. Diesmal war klar, dass wir die letzten 4 Tage in Orlando verbringen würden. Bisher suchten wir uns immer eines der vielen Motels in der Kissimmee-Area aus. Ein großer Fehler!! Das Resort ist ausgesprochen gepflegt und die Lage zu den Disney-Parks perfekt. Auch die anderen Attraktionen (Universal, SeaWorld,...) sind schnell und einfach zu erreichen. Das Haus ist, wie in unserem Fall für 4 Erwachsene, geräumig, hat eine sehr gute Ausstattung (Wifi, 2 x TV, Küche, 2 Bäder, WC, etc.) und ist extrem sauber. Besonders der private Splash-Pool eignet sich ideal zum entspannen nach einem langen Tag in einem der Parks. Sowohl Vermieter als auch Personal vor Ort waren sehr freundlich und hilfsbereit. Ich kann das Haus wirklich nur jedem empfehlen, ob Familie mit Kindern (das Resort hat eine große Pool-Anlage), Paaren oder bei, wie in unserem Fall, gemeinsamem Urlaub mit Freunden. Einzige Voraussetzung: Young at heart und eine hohe Affinität zu dem riesigen Angebot an Themenparks. Hat man mit dieser Geschichte nichts am Hut, sollte man sowieso die gesamte Orlando-Gegend mit seiner Unterhaltungsindustrie meiden! Wir kommen auf jeden Fall zurück.

Perfektes Feriendomizil

Andreas Aberle schreibt... 08.10.2010 Absolut empfehlenswertes Haus, es ist alles so wie man es sich für einen tollen Urlaub vorstellt. Das Resort ist sehr gepflegt und die Lage zu den Disney-Parks perfekt. Abwicklung mit dem Vermieter hat hervorragend geklappt, Personal vor Ort war auch sehr freundlich und hilfsbereit. Wir kommen bestimmt wieder!

100% recommendable

Pernille Rosenvinge wrote... 25.05.2010: Travelling two adults with 3 children. The house fulfilled all our needs, clean and super standard. We did ‘dent spent much time in the house, because of a too tight calendar, with all kinds of entertainment…. Bud the few hours we had “home”, yes, we felt home. Enjoyed the splash pool, took some walks around the lake or enjoyed a glass of wine at the terrace while the children were put to sleep. Nice peaceful Resort, beautiful, calm and quiet. We had a wonderful stay, enjoyed Disney World, Discovery Cove, Universal Studios, Wet’n Wild – everything reachable with a short drive.

Familientreffen in Florida

Inge Kölblin schreibt... 28.05.2010. Wir trafen uns mit dem jüngsten Bruder meines Mannes und seiner Familie, mit zwei Kindern im Alter von 5 und 8 Jahren. Dieses Ferienhaus war der optimale Ort dafür. Wir Alle hatten genug Platz im Haus, jede Familie hatte ein eigenes Badezimmer. Das Resort bietet genügend " Auslauf " und Beschäftigungsmöglichkeiten für jedes Alter. Besonders überrrascht waren wir von der Sauberkeit im ganzen Haus und der kompletten Ausstattung, die keine Wünsche offen lies.

Best Way to Experience Orlando!!

LeanneZ Gillam, Manitoba, Canada
Review Submitted: January 7, 2010 Date of Stay: December 2009
Everything was exactly as pictured and as promised. Family of five (three teenagers) we had a truly wonderful holiday. The house was immaculate, location seriously only 5 minutes from Disney (15 minutes if traffic is heavy). Very comfortable beds, internet and play station 3 were great for teenagers. Arrived late evening and thankfully had absolutely no problems with entry codes etc. Was there Dec.12th-26th and decided to pay the extra for splash pool heat to be turned on. Good decision. Publix and Target grocery stores within five minutes drive. 7-11 corner store/gas station at the end of the block. More restaurants than you can choose from all within minutes drive. Stopped attending Disney parks as of Dec.23rd due to the insane crowds! But plenty of other things to do, including relaxing in the splash pool. Owner provided EXCELLENT customer service and follow up. We would highly recommend this property to anyone. Much less expensive than staying on Disney Property - and you have ALL the conveniences of home, full kitchen, washer/dryer etc.
I don't know how many people will actually read this prior to their holiday - I didn't read many reviews prior to ours.... but if you're reading this, then seriously consider renting this particular townhouse. We are SO glad that we did. Lovely quiet, gated community. So close to Disney. Economically the best holiday decision that we made! Thanks so much Torben. Perhaps one day we'll meet, or one day in the future, we'll contact you again if we're ever headed back to Florida - That's Where We Want To Stay!!!
Recommended for:  Age 55+, Girls Getaway, Sightseeing, Families with Teenagers, Families with Young Children, Romantic Getaway
 
Clean, close to Disney and transportation

baal_2000 Toronto, Ontario, Canada
Review Submitted: January 14, 2010 Date of Stay: December 2009
We (2 families, 7 people in total) stayed at this place for 8 days during New Year holidays. The house was very clean and look brand new overall, that made us feel as at our own home. 

For vacationers without a car, Orlando Lynx bus 55 takes you to a stop that is 7 minutes walk from the house. Transferring to bus 56 can get you straight to Disney in about 40 minutes one way and cost you very little, although the bus service to the area ends relatively early at around 9 PM. Trip from/to Orlando airport would take approx 1.5 - 2 hours by bus

Driving to Disney or other places east on Hwy 192 could be extremely slow after 10 AM in the morning during holidays, so it's recommended to start the day earlier.

There is Lake Luisa nature park and pick-your-own orahge orchads short drive west Hwy 192 and then north along Hwy 27.

Once again, it was a very satisfying vacation rental, thanks!
Recommended for:  Adventure Seekers, Tourists without a Car, Sightseeing, Families with Teenagers, Families with Young Children, People with Disabilities, Romantic Getaway


Lugar perfecto pa' vacac en familia buen precio
Review Submitted: August 23, 2009 Date of Stay: August 2009
Esta propiedad tiene todo lo que se necesita para unas vacaciones en Orlando,con acceso rapido a los parques y cerca de restaurantes y supermercados,un lugar muy tranquilo y bello.Muy buen servicio de mantenimiento y buenas amenidades, en fin perfecto para descansar de la rutina y el cansancio diario. Se los recomiendo a todos es encantador como su nombre.

Great Time

Grimbo
Texas
Review Submitted: August 17, 2009 Date of Stay: July 2009
We had a great vacation staying at Encantada in a 3 bed townhome owned by Torben. We booked late (within a week) and everything was done by e-mail which took about 2 hours from enquiring to wiring the money and receiving the contract. I was sceptical of doing this but it was fine and Torben was very accommodating and proffessional giving me a good price for the week.
The townhouse was very well positioned overlooking the lake and close to the clubhouse pools, it was also very clean and well kept. We loved having the freedom of the 3 bedrooms and 2.5 baths which for 5 people sharing it was ideal, especially at the end f the day when it was time to get ready to go out. I liked the addition of the wireless internet whilst my son enjoyed the PS3 on our downtime. Although the resort is in a quiet area at the moment it is up and coming with lots of building going on but because you are set back from the main road this was never a problem, but you do have to travel down the 192 about 5 mins to get to the better restaraunts. Disney is only 4 minutes away on the new toll road and Universal and Seaworld are about 20 minutes. 
I would highly recommend Torbens townhouse to anyone staying in the Disney area and know that you are dealing with someone genuine who keeps their rental to a high standard.
Recommended for:  Age 55+, Sightseeing, Families with Teenagers, Families with Young Children, People with Disabilities

My experience in 10 days of stay

oscara
Caracas, Venezuela
Review Submitted: June 7, 2009 Date of Stay: April 2009
I rented this property for 10 days. I found it to be very comfortable, well equipped, and well maintained. It is very well located near Disney and offers the occupant a nice rest after a long day of enjoyment at the parks. Price is fair too! I recommended for groups of up to 8 members. I will consider it again for when I go back to Orlando.

Super Unterkunft

Gasser, schreibt: Mai 2009: Die Unterkunft ist fast neuwertig, mit eigenem Pool in einer neuen Anlage. Es gab sogar einen Hochstuhl für das Baby. 15 Min zum Disney, 30 Minuten für Universal etc. Sehr sauber, es hat alles tip top geklappt. Wir kommen wieder. Gruss aus der Schweiz.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kenneth | Svar 27.03.2017 08.22

Mange tak for lån af jeres skønne hus. Vi havde et fantastisk ophold og alt fungerede rigtig fint. Vi kunne sagentes finde på at komme tilbage en anden gang.

Vibeke Andersen | Svar 07.10.2016 13.59

Vi er 4 voksne som lige er vendt hjem fra en fantastisk ferie i jeres hus og med dets skønne omgivelser. Vi havde 14 skønne dage og dejlige oplevelser.

Britt | Svar 20.06.2014 06.58

Vi har lige boet 10 dage i jeres hus sammen med vores piger på 3 og 6 år. Alt var perfekt. Lækkert hus, pool, beliggenhed og ressort. Udover forlystelsesparker besøgte vi også Wekiwa Springs Park, hvor man bla. kan bade i søen Springs, der er et stort pic

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.05 | 07:19

Hej Jan

Huset er ledigt fra den 2. okt. Kan jeg få dig til at sende en mail på hmkh65@gmail.com - så sender jeg en pris og mere info.

Mvh. Helen

...
14.05 | 22:42

Hejsa
Vil lige høre om huset er ledig 1 oktober til 12 oktober og totalpris

mvh.

Jan Benzon

...
04.04 | 19:01

Kære ferieboligejer

Husk at opret Jeres fine ejendom på http://www.
ferieboligsiden.dk - helt gratis.

...
27.03 | 08:22

Mange tak for lån af jeres skønne hus. Vi havde et fantastisk ophold og alt fungerede rigtig fint. Vi kunne sagentes finde på at komme tilbage en anden gang.

...
Du kan lide denne side